Privatumo politika

 

Džiaugiamės, jog esate mūsų klientai ir lankotės mūsų internetiniame puslapyje. Žemiau pateikta privatumo politika reglamentuoja puslapio www.agamabox.lt kliento pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus ir tvarką. Jūsų pateikti asmens duomenys mūsų internetiniame puslapyje yra tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei asmens duomenų apsaugą reglamentuojančiuose ir nustatančiuose aktuose numatytomis taisyklėmis. Privatumo pranešimas paskutinį kartą atnaujintas 2020 10 02.

Bendrosios nuostatos:

Vartotojai, www.agamabox.lt puslapyje nurodydami savo savo Asmens duomenis, laikomi susipažinę ir sutinka, kad MB „Švarus kodas“ jų duomenis valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei LR teisės aktais nustatytais tikslais.

Ši Privatumo politika automatiškai taikoma ir Lankytojams, kurie neprisiregistravę naudojasi puslapiu, tiek, kiek leidžia puslapio naudojimosi taisyklės.

Jūs visada galite kreiptis į MB „Švarus kodas“ puslapio www.agamabox.lt valdytoją ir:

-gauti informaciją apie tvarkomus jūsų asmens duomenis;
-pareikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius ar netikslius savo asmens duomenis;
-nesutikti, jog jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais. Jei nesutinkate, prašome kreiptis el. paštu: klausk@agamabox.lt

Taip pat šią informaciją galite keisti savo vartotojo paskyroje.

Mes užtikriname, jog jūsų duomenys nebus perduodami tretiesiems asmenims, išskyrus partnerius, kurių paslaugomis naudojamės jums žinant norėdami įvykdyti jūsų užsakymą. Tai galėtų būti:

-siuntų pristatymo tarnybos: DHL, DPD, Venipak, Omniva ir kt;

Jeigu už mūsų elektroninėje parduotuvėje įsigytas prekes mokate internetinės bankininkystės sistemoje, tokiu atveju jūsų duomenų ir mokėjimo saugumą užtikrina banko serveris, kuriame atliekate mokėjimą.
MB „Švarus kodas“, gavę Jūsų prašymą dėl asmens dokumentų tvarkymo, įsipareigoja atsakyti per 15 kalendorinių dienų nuo kreipimosi datos. Prašymus prašome pateikti elektroniniu paštu klausk@agamabox.lt.

Užsisakius naujienlaiškį, vartotojo el. pašto adresas yra saugomas duomenų bazėje ir neteikiamas tretiesiems asmenims išskyrus MailChimp.com svetainę, kuria naudodamiesi ir siunčiame laiškus vartotojams. Vartotojas užsisakęs naujienlaiškį sutinka gali gauti laiškų su reklaminio pobūdžio turiniu.

Puslapyje www.agamabox.lt yra naudojamo slapukai, kurie pagerina naršymo kokybę. Slapukų pagalba internetinio puslapio turinys pritaikomas Jūsų poreikiams. Naršydami mūsų puslapyje sutinkate su slapukų įrašymu Jūsų kopiuteryje ar kitame įrenginyje. Savo sutikimą galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Informaciją, kaip tai padaryti galite rasti savo naršyklės pagalbos puslapiuose įvedę raktinius žodžius.

MB „Švarus kodas“ turi teisę tikslinti, papildyti, pakeisti Privatumo politiką. Pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo puslapyje dienos.